29-05-2020
 

Άμεσες Εισφορές
........... ..........


Επισκέψεις κατά Χώρα
France flag 2.1%France (1)
Eλλάδα flag 2.1%Eλλάδα (1)
Lithuania flag 2.1%Lithuania (1)
ΗΒ flag 2.1%ΗΒ (1)
ΗΠΑ flag 2.1%ΗΠΑ (1)
48 επισκέψεις από 6 χώρες
Επισκέψεις τώρα
We have 30 guests online
Στατιστικά Στοιχεία

Επισκέψεις Σήμερα:48
Συνολικές Επισκέψεις:341876
 
 
ΤΡΙΑΚΟΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΣΕΚ Print E-mail

Το Τριακοστό Πρώτο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016. Σ’ αυτό συμμετείχαν οι 115 εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι των Παραρτημάτων Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Αμμοχώστου, Κερύνειας, Μόρφου και του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών.

Κατά την εναρκτήρια τελετή ανεγνώσθη χαιρετισμός της Α. Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, από τον έντιμο Υπουργό Άμυνας κ. Χριστόφορο Φωκαΐδη. Στο χαιρετισμό του, ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας απέτισε φόρο τιμής σε όλους εκείνους που με αυτοθυσία και αγάπη για τον τόπο πρόσφεραν τη ζωή τους στα πεδία των μαχών, υπερασπιζόμενοι την ανεξαρτησία κι ελευθερία της πατρίδας μας. Εξέφρασε τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του για τις πολύτιμες υπηρεσίες του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων στην άμυνα της Κύπρου, διαβεβαιώνοντας πως θα παραμείνει συμπαραστάτης στο υψηλό έργο που επιτελεί.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εναρκτήρια τελετή εκπρόσωποι της πολιτειακής, της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας. Στις εργασίες του Συνεδρίου εγκρίθηκαν τα Πεπραγμένα και οι Λογαριασμοί Χρήσης της παρελθούσας περιόδου. Ακολούθησε ανάλυση κι επικύρωση του οργανωτικού κι αναπτυξιακού προγράμματος που εκπονήθηκε από την ομάδα προγραμματισμού και μελετών και οριοθετήθηκαν οι άξονες της μεσοπρόθεσμης πολιτικής του Συνδέσμου.

 
 

Onisilos


ETEA


Μέλος Ομοσπονδιών

.....


ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Κάντε κλίκ

1ο Μέρος

2ο Μέρος

3ο Μέρος


ΓΕΕΦ
 

© 2018 Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων. All Rights Reserved.

Operated by Enigma