27-01-2022
 

Επισκέψεις κατά Χώρα
ΗΠΑ flag 35.0%ΗΠΑ (7)
China flag 5.0%China (1)
Κύπρος flag 5.0%Κύπρος (1)
Γερμανία flag 5.0%Γερμανία (1)
Eλλάδα flag 5.0%Eλλάδα (1)
Lithuania flag 5.0%Lithuania (1)
Thailand flag 5.0%Thailand (1)
20 επισκέψεις από 8 χώρες
Επισκέψεις τώρα
We have 71 guests online
Στατιστικά Στοιχεία

Επισκέψεις Σήμερα:20
Συνολικές Επισκέψεις:527353
 
 
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Print E-mail

Έντιμοι Φίλοι, Αδέλφια Καταδρομείς,

Ευρισκόμενοι ενώπιον της Εβδομάδας των Παθών, τις βαθύτερες δονήσεις της ψυχής μας προκαλεί το μέγιστο της Σταύρωσης και το ασύλληπτο της Ανάστασης. Με αδούλωτο πνεύμα συναπαντούμε τον αθάνατο νυμφίο των δρονίμων ψυχών. Με την κορύφωση της πνευματικής φιλοσοφίας διαβαίνουμε τον ανηφορικό δρόμο του Γολγοθά, ψυχικά διερχόμενοι μέσα από την αγωνία της Καθήλωσης επί του Ξύλου. Με τον Κύριο να παρέχει τοις δούλοις αυτού στέφος άφθαρτον. Και τους μαθητές αποσυναρμολογημένους, διακορπισμένους κι ανήμπορους να προσφέρουν έτι περισσότερο από την άρνηση του Πέτρου.

Μετά τα Άγια και Φρικτά Πάθη του Σωτήρος μας, τη θεόσωμο ταφή και την κάθοδο στον Άδη, εορτάζουμε την κατάλυση της χρόνιας τυραννίας του διαβόλου. Την ημέρα που ο θάνατος εσβέσθη. Εν τη σιωπή του Ιησού, η διακριτική συνομιλία της ψυχής διαρρηγνύει τα τείχη του ορθολογισμού και της αμφιβολίας που σφράγισαν τα ώτα μας. Καθότι, η ‘‘λογική’’ ψυχή μας παραδόθηκε αμαχητί στο παράλογο της τυχαιότητας. Στο χαοτικό ενήδονο κυνήγι της άκρατης βιοτικής, εγκόσμιας επιθυμίας.

Εμείς παραμένουμε λοιπόν ευγνώμονες χρεώστες των ευανθών λειμώνων. Με την πλατωνική παιδεία μας ‘‘παραγιγνομένην πρώτον παισίν αρετήν’’. Παραταγμένοι ως ακαταπόνητοι συμπαραστάτες και ανιδιοτελείς συμμαχητές της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Μήτηρ τροφός, κατ’ εξοχήν εθνοποιός δύναμη για την απελευθέρωση της κατεχόμενης πατρώας γης, άγκυρα σωτηρίας, τείχος καταφυγής, λιμένας ασφαλείας στους κλύδωνες των συμφορών και των ανηκέστων δεινοπαθημάτων μας.

Στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων, τον ανένδοτο αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος θεωρούμε υποχρεωτικό, έστω και επί τη ακραία υποθέσει πως θα ήταν μάταιος.

Φίλτατοι συναγωνιστές Καλή Ανάσταση!

 

Ματθαίος Οικονομίδης

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

 
 

Onisilos


ETEA


Μέλος Ομοσπονδιών

.....


ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Κάντε κλίκ

1ο Μέρος

2ο Μέρος

3ο Μέρος


ΓΕΕΦ
 

© 2018 Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων. All Rights Reserved.

Operated by Enigma