27-01-2022
 

Επισκέψεις κατά Χώρα
ΗΠΑ flag 36.8%ΗΠΑ (7)
Κύπρος flag 5.3%Κύπρος (1)
Γερμανία flag 5.3%Γερμανία (1)
Eλλάδα flag 5.3%Eλλάδα (1)
Lithuania flag 5.3%Lithuania (1)
Thailand flag 5.3%Thailand (1)
19 επισκέψεις από 7 χώρες
Επισκέψεις τώρα
We have 36 guests online
Στατιστικά Στοιχεία

Επισκέψεις Σήμερα:19
Συνολικές Επισκέψεις:527352
 
 
ΕΤΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ Print E-mail

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, καθώς και ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Ελληνοκυπριακού Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων Μεγάλης Βρετανίας, επισκέφθηκαν τη Μητρόπολη προκειμένου να παραστούν και αποτίσουν ελάχιστο φόρο τιμής στους πεσόντες καταδρομείς, κατά το ετήσιο εθνικό μνημόσυνο που τελέστηκε στο Καβούρι, εν Αθήναις, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016. Της επιμνημόσυνης τελετής προηγήθηκε κατάθεση στεφάνου, στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτου.

Την εσπέρα του Σαββάτου 28 Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνεστίαση στο νεοκλασικό κτήριο του Σαρόγλειου Μεγάρου, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, όπου και παρευρέθηκαν οι εν Κύπρω πολεμήσαντες Στρατηγοί Γλεντζές Ηλίας, Δαμασκηνός Ναπολέων, Κότσαλης Χρίστος, Μαντζουράτος Ευάγγελος, Ραφτόπουλος Κωνσταντίνος, Ροκάς Βασίλειος και Σταμάτης Ελευθέριος.

Ο Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων Υποστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος, απένειμε στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, την ασπίδα της ΔΕΔ/ΓΕΣ. Στην τελετή παρέστη ο Επιθεωρητής ΓΕΕΦ Ταξίαρχος Γιάγκου Γιάγκος.

 
 

Onisilos


ETEA


Μέλος Ομοσπονδιών

.....


ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Κάντε κλίκ

1ο Μέρος

2ο Μέρος

3ο Μέρος


ΓΕΕΦ
 

© 2018 Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων. All Rights Reserved.

Operated by Enigma